De bästa datorspelen just nu

Det kommer hela tiden ut nya datorspel, och de tävlar om både första och sista platsen. Efter att ha provat ett antal spel, både de som är gratis och kostar, har vi kommit fram till att dessa verkar vara de populäraste just nu.

Batman: Arkham Knight

Det här spelet var efterlängtat. Det kom ut till de tre stora konsolerna: PC, PS4 och Xbox One under början av juni och de positiva recensioner har strömmat in. Handlingen, grafiken och spelelementen fick alla toppbetyg. Men innan ni rusar ner till Game Stop eller loggar in på Steam, måste det nämnas att när spelet konverterades till PC uppstod det en mängd buggar som skaparna håller på att ta hand om. Vi inkluderar det ändå eftersom så många köpte det till PC och de som spelat på konsol kan intyga att PC-spelarna inte kommer att bli missnöjda när de väl får en buggfri version.


Batman är tillbaka sedan hans äventyr i det förra spelet Batman: Arkham City. Nu är det inte Jokern som är det största hotet utan Scarecrow, som har samlat flera av de största skurkarna för att tillsammans ta kål på Batman.

Inside

Ett indiespel från danska företaget Playdead. De gjorde succé med sitt förra spel, Limbo. Nu är det dags att försöka smälta in i konsumtionens zombielandskap medan du ändå försöker motverka detta levnadssätt. Det är en dystopisk framtid som vi inte vet så mycket om än. Men trailer visar oss en värld av “zombies”: människor som bara gör det de ska och inget annat. Det är ett pussel- och plattformsspel som kommit ut till flera konsoler, inklusive PC så klart.