De smarta telefonerna

Det kan ha blivit så att mobilen blivit vår nya plattform för kommunikation, spel och annat som man tidigare använde en PC för att göra. De smarta telefonerna blir allt smartare och i mångt och mycket så känns det så att datorer kommer lite i skymundan.

Visst fortfarande så använder vi oss av datorer och mycket som vi gör går fortfarande inte att göra på en smartphone. Det har sina begränsningar men det finns mycket som vi använder mobilen till. För oss flesta så finns alltid mobilen till hands och det är enkelt att kolla sin e-post eller nyheter i någon app som man laddat ner. Sitter vi på tåg eller buss så kan vi kolla på någon film eller lyssna på musik i lurar.

Många gånger så kan det vara skönt att ha en extra laddare eller något annat tillbehör till mobilen som vi är i behov av, eQuipIT säljer detta online och om du är i behov av ett nytt batteri eller laddkabel så är det dit du ska vända dig. Det kan vara en fördel att köpa på sig ett par extra laddare till sin telefon och lägga på jobbet, i bilen och hemma vid så finns det alltid tillgång till laddningsmöjligheter.

Framtidens telefoner kan vi bara spekulera i hur de kommer att vara, men visst skulle det vara skönt om man enkelt kunde projicera upp skärmens bild direkt på en vägg eller annat tillgängligt. En tunn hoprullade skärm som kan kan ta fram och hänga upp där man kan kolla dagens statistik eller annat spännande.